Min medverkan i Trampolin/chef har givit mig både nya utvecklande och spännande kontakter med chefer i helt andra branscher, där det i många frågor visar sig att vi har samma problematik och situationer. Våra diskussioner har givit mig värdefulla insikter som jag kunnat ta med mig hem till min egen ledningsgrupp och som bidragit till vårt utvecklingsarbete. Vid varje tillfälle har jag fått både bekräftelse och ny förståelse samtidigt som det varit otroligt roligt.

Malin Engström, Regionchef Unionen Öst

Malin Engström, Unionen, Trampolin/Chef, innovationsledning, innovationsarbete, kreativitet, Crearum

Malin Engström är en av fem deltagare i Trampolin Chef, som är ett kunskapsnätverk med fokus på att leda och styra innovationsarbete. Trampolin-konceptet innebär att man in blandade grupper träffas 4-6 gånger på ett år och i workshopform lär sig om olika aspekter av strukturerat innovationsarbete. Under träffarna blandas teori med diksussioner och övningar. 

Övriga deltagare i denna grupp har varit Sven Eggefalk, VD på Länsförsäkringar Östgöta, Fredrik Törnqvist, VD Stångåstaden, Johan Rydberg, VD på Econova och Annica Öhrn, bitr Hälso- och sjukvårdsdirektör på Region Östergötland. 

Karta
Stäng