mer

PÅ GÅNG

fredag
24
maj

Idédiamanten – för kreativ problemlösning för små och stora utmaningar

Välkommen på frukostseminarium  kring effektiva möten för kreativ problemösning av små och stora utmaningar. Vi berättar om hur ni enkelt kan komma igång med kreativa arbetssätt för att skapa utrymme till att orka och vilja tänka nytt. Vi provar vår metodik "Snabbdiamanten" utifrån frågeställningen: Hur kan vi jobba smartare, lugnare och med rätt saker i vardagen?

 

 

 

 

På Crearum arbetar vi med verksamhetsutveckling och att träna upp innovationsförmågan hos våra kunder. Det går att komma igång med enkla medel. En bra start är att ta tag i en "surdeg", en idé som är bra men som "ligger och skvalpar" eller ett problem som skulle vara bra att lösa. På så sätt ger det snabbt resultat men också kraft och energi att fokusera mer på långsiktiga lösningar.

Det enklaste och bästa sättet för att komma igång är att lära sig metodik i att hålla kreativa möten och korta workshops.  

Det här seminariet syftar i att få en inblick i HUR du kan komma igång och ger dig användbara tips och metoder. Vi visar också hur det kopplar till ett systematiskt idé- och innovationsarbete. En nödvändighet i den föränderliga värld  vi befinner oss i.

Inte minst ..... ett smart sätt att vidareutveckla arbetet med ständiga förbättringar!

Varmt välkommen!

Fredagen den 24 maj
Tid: 8.00-9.30.  Kaffe och macka finns från kl 7.30
Gjuterigatan 1 C, Cleantech Park Linköping


Frågor och anmälan till . Seminariet är kostnadsfritt, men vi tar en avgift på 200:- för de som anmäler sig men inte kommer utan att avanmäla sig dagen innan.

Senaste anmälningsdag: måndag 20 maj.