På gång 10 juni:
Frukostseminarium: Styrelsens och ledningens roll för ökad innovationsförmåga

mer på gångmer på gång
onsdag 10 juni
Frukostseminarium: Styrelsens och ledningens roll för ökad innovationsförmåga Styrelsen förväntas bidra inte bara till tillväxt och lönsamhet utan också till •••
torsdag 10 september
Trampolin 2020-2021 start 10 september! Nu startar vi höstterminen igen! Läs mer om Trampolin Brons, Silver och Guld! •••

PÅ GÅNG

onsdag
10
juni

Frukostseminarium: Styrelsens och ledningens roll för ökad innovationsförmåga

Styrelsen förväntas bidra inte bara till tillväxt och lönsamhet utan också till långsiktigt hållbar utveckling. Ett verktyg i detta arbete kan vara den första globala standarden för innovationsledning, ISO 56002, som släpptes förra året. Hur kan den användas för att utvärdera och mäta organisationens innovationsförmåga? Hur kan styrelse och ledning främja innovationsförmåga på bästa sätt?

Du som är styrelseledamot eller sitter i ledningen för en verksamhet är välkommen på vårt kostnadsfria frukostseminarium! Vi berättar vad standarden innebär, hur man kan utvärdera och styra för ökad innovationsförmåga och hur man bör man agera som styrelse och ledning för att underlätta för verksamheten att hantera snabba omvärldsförändringar. Vi visar praktiska exempel och diskuterar.

Kristina Swenningsson, innovationsexpert från Crearum håller i seminariet tillsammans med Thomas Törnroth från Envima, expert på ledningssystem.

Vi serverar kaffe från 7.30 och seminariet startar kl 8.00 och håller på till 9.30.

Gjuterigatan 1 C, Cleantech Park Linköping

Vi tillämpar en no-show avgift på 200:- om man missar att avboka sig mindre än ett dygn innan seminariet.

Välkommen! Detaljer och anmälan här

Genom min anmälan tillåter jag att medarrangörer till detta event får ta del av min kontaktuppgifter

Karta
Stäng