NYHETER & TIPS

Så roligt! Vår lilla bok har fått en toppenfin recension

BTJ recenserar Kreativ på jobbet och vi citerar:

”… en seriös handbok i hur man skapar förutsättningar för idégenerering och hur man utvecklar idéerna till handlingsplaner. /…/ Boken kan användas utan några större förkunskaper. Jag kan rekommendera den till ledningsgrupper och team som ska utveckla produkter eller tjänster.”
David Meden, BTJ-häfte 24/2015

Efter att ha fått frågan i våras från Helene på Eget Förlag om vi ville skriva en bok var startsträckan rekordkort - två snabba mail så hade vi kickat igång projektet. Det hade vi såklart inte gjort så snabbt om inte tanken hade funnits där redan innan. Vi tyckte själva att vi ville kunna erbjuda en bra handbok för kreativa möten, vi ville sammanställa en del av våra metoder, det skulle bli en bra kursdokumentation vid våra utbildningar och vi ville testa att skriva en bok tillsammans. Sagt och gjort! 

Det har varit ett fantastiskt roligt projekt och vi fick alla de effekter vi ville. Det tog längre tid än vi hade trott och vi hade mycket god hjälp av vår erfarna förläggare som kunde hålla i allt praktiskt, ta fram förslag till layout och omslag, hjälpa oss att strukturera och stryka och en massa annat. 

Efter att vi har kunnat stoltsera med vår lilla skrift och ge bort några exemplar till människor som har hjälpt oss blav vi otroligt glada ooch stolta över en recension av BTJ, fd Bibliotekstjänst, där en professionell recencent ger oss det otroligt fina omdömet. Superkul!

Köp boken och lär dig att öka kreativiteten på era möten! ..och delta gärna i någon av våra kuster i ämnet för att träna och förkovra dig ytterligare ...

 

http://egetforlag.se/kreativ-pa-jobbet/