Kreativ på jobbet, roligare och smartare möten!

Andra upplagan - av Kreativ på jobbet, Roligare och smartare möten. Nu har vi tagit ett varv till med vår lilla bok, med mycket innehåll! Enkel att omsätta och testa i praktiken. Full av våra bästa verktyg och tips för att hålla effektiva kreativa möten. Huvudstrukturen för möten kan man dock använda generellt, men sedan finns det lite extra bra saker att tänka på om man vill jobba fram idéer och därmed behöver ett öppet klimat i en grupp. Att sedan övningar och metoder leder till många skratt och ett jäkla engagemang gör ju inte saken sämre!! Och just de sex stegen i Idediamanten - de ger struktur även om du har ett helt rum fullt med idéer teckningar och postitlappar. För vi vill ju alltid kunna samla ihop oss och avrunda med vad vi landade i och vad nästa steg är eller hur?!

 

Boken finns på på bokaffärerna på nätet och även som e-bok både på svenska och på engelska.

Beställ ebok på svenska på Adlibris eller Bokus

Beställ ebok på engelska på Adlibris eller Bokus

Vill du beställa till hela personalgruppen kan du göra det av oss och då kostar den 100kr/st ex moms. Med på köpet får du då snabbguide till den enklaste formen av Idémöten - den vi kallar Snabbdiamanten. När du har tex surdegar i vardagen att ta tag i och inte har så mycket tid - eller som ett komplement till förbättringsarbetet.

Vi tar gärna emot synpunkter, reflektioner och idéer på vad ni vill veta mer inom området eller förtydliga och förbättra. Varje förslag belönas såklart i en kreativ anda. 

För beställningar och reflektioner: roligareattjobba@crearum.se

 

 

Karta
Stäng